Vali Rıdvan Yenişen Anaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojiyi kullanarak kendini geliştirmeye çalışan, evrensel değerlere sahip, değişimi ve gelişimi kendine ilke edinmiş bireyler yetiştirmeyi amaçlayan kaliteli, çağdaş, seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: İyi organize olmuş eğitim ortamı içerisinde bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak, onları bilgili, becerili, kendine güvenen, iyi iletişim kurabilen, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek için varız...

Başarılar:

Saatler:
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri Projesi , Sıfır Atık Projesi
Kontenjan Bilgileri: 150

Telefon - 0212 423 62 12

WEB - https://valiridvanyenisenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MUSTAFA KEMALPAŞA MAH. LALE SK. VALI RIDVAN I.O. KANTINI SİTESİ VALI RIDVAN I.O. KANTINI BLOK NO 58A AVCILAR / İSTANBUL